Polițiștii din Botoșani au solicitat ajutorul populației la găsirea lui Ovidiu Ciubotaru. Dispariția tânărului a fost semnalată către polițiștii botoșăneni, joi dimineață, în jurul orei 2:30 dimineața.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean, Ovidiu Ciubotaru, în vârstă de 27 de ani, a plecat de acasă către serviciu,marți, pe 6 octombrie, însă acesta nu s-a prezentat la locul de muncă dar nici acasă.

Poliția din Botoșani a început cautările 

Rudele baiatului au alertat autoritățile în această dimineață, iar acesta a fost dat în consemn. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriți au declanșat procedurile de căutare.

Ciubotaru Ovidiu
Ciubotaru Ovidiu, tânărul dispărut[Sursa foto: Observatornews]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Ovidiu Ciubotaru are o înălțime de circa 1,80 metri, aproximativ 80 de kilograme, este șaten și are ochii căprui, ăpotrivit informațiilor date de către IPJ Botoșani.

Ca semne particulare el are două cicatrici, una la genunchiul piciorului stâng, iar cealaltă pe piept. În momentul în care a părăsit domiciliul botoșăneanul era îmbrăcat cu blugi, geacă albă, iar în picioare purta adidași albi.

Orice informație legată de identificarea lui Ovidiu se poate face la numarul de urgență 112

Oamenii care pot sesiza informații referitoare la identificarea lui Ovidiu pot apela la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Sursa: Observatornews.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si