Un tânăr de 27 de ani din Lugoj se află în comă la spital după ce a transmis în direct pe Facebook momentul în care a sărit cu mașina în fața unui tren.

Imaginile înfiorătoare au făcut deja înconjurul rețelelor de socializare, potrivit Lugojeanul.ro.

Bărbatul s-a oprit cu mașina pe șine cu câteva secunde înainte de trecerea trenului marfar.

Citeste si: Tânăr de 18 ani, mort după ce s-a răsturnat cu mașina. Prietena sa, preluată cu elicopterul SMURD

Accidentul s-a petrecut joi seara, după orele 23, la trecerea cu calea ferată de pe strada Smârdan din orașul Lugoj.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La apropierea trenului, tânărul aflat la volan a călcat acceleraţia, iar autoturismul a fost lovit în plin. Mecanicul locomotivei nu a mai avut nicio şansă să oprească.

accident lugoj

Accidentul s-a petrecut joi seara, după orele 23, la trecerea cu calea ferată de pe strada Smârdan din orașul Lugoj.

[Sursa foto: LugojInfo.ro]

Tânărul în varstă de 27 de ani a fost asistat de medicii de la ambulanta, până când un echipaj de descarcerare l-a extras dintre fiarele contorsionate ale mașinii, precizează LugojInfo.ro.

Tanarul, care locuieste in cartierul Strand, a fost preluat in coma, iar dupa ce a fost stabilizat, a fost trimis de urgenta la spital.

Ce a transmis Poliția din Lugoj

Potrivit polițiștilor, bărbatul în vârstă de 27 de ani a condus un autoturism pe strada Smârdan din municipiul Lugoj, înspre strada Vicențiu Babeș, iar la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată a intrat în coliziune cu un tren de marfă.

Citeste si: Accident cumplit pe DN1, în Prahova. Doi oameni și-au pierdut viața pe loc

Marfarul era condus de un bărbat de 57 de ani, care circula pe ruta Arad – Brad. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto. 

Citeste si: Un tânăr de 31 de ani din Eforie Nord a murit după ce a încercat să salveze oamenii dintr-o casă în flăcări

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, acesta fiind condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si