Un tânăr a fost găsit fără suflare pe o stradă din centrul Sibiului. Polițiștii au demarat imediat o anchetată și au primă ipoteză în acest caz.

Citeste si: Mai scumpă moartea decât viața

În urmă cu doar o zi, polițiștii sibieni au demarat o anchetă după ce au descoperit trupul unui bărbat de 23 de ani. Bărbatul zăcea inconștient într-o mașină.

Imediat la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare care într-adevăr au constatat decesul.

„SAJ Sibiu a primit ieri seara in jurul orelor 23:00 un apel prin 112 care informa a un bărbat de 23 ani se afla in stare de inconștiență intr-un autoturism pe B-dul V. Milea.Soferul apelant a fost sfătuit să oprească mașina în parcarea de la Teatru. La scurt a sosit o ambulanta SAJ si a gasit in masina pe locul din dreapta fata un barbat inconștient, aflat in SCR”, au trasmis reprezentații Ambulanței.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| O femeie a fost ucisă cu sânge rece de cumnatul său, în Constanța

Moarte suspectă la Sibiu

Un tânăr de 23 de ani, din Alba, a fost găsit mort. Bărbatul a fost resuscitat minute bune, însă medicii au fost nevoiți să constate decesul.

tânăr mort pe străzile din sibiu

Tânăr mort în mașină.

[Sursa foto: PixaBay]

Primele informații obținute de polițiști arată că tânărului i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla într-un autoturism.

Corpul bărbatului nu prezintă urme de violență.

Citeste si: Blogerița Gabby Petito, descoperită moartă la aproape o lună de la dispariție

Cadavrul a ajuns la Medicina Legală, acolo unde va fi efectuată necropsia pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. Oamenii legii au deschis o anchetată, dar și un dosar penal pentru ucidere din culpă pentru a afla împrejurările ce au determinat moartea acestuia.

Citeste si: Cum arată mormântul lui Petrică Cercel. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Citeste si: Gestul șocant al unui bărbat acuzat de uciderea unui băiețel de 4 ani, scăpat de la balcon: „M-am dus să mănânc o pizza”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si