Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr de 23 de ani a murit pe o stradă din Sibiu. De la ce provine decesul lui

Un bărbat, în vârstă de 23 de ani, a fost găsit mort pe o stradă din Sibiu. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Georgiana Balaban,

Moarte suspectă la Sibiu.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un tânăr a fost găsit fără suflare pe o stradă din centrul Sibiului. Polițiștii au demarat imediat o anchetată și au primă ipoteză în acest caz.

Citeste si: Mai scumpă moartea decât viața

În urmă cu doar o zi, polițiștii sibieni au demarat o anchetă după ce au descoperit trupul unui bărbat de 23 de ani. Bărbatul zăcea inconștient într-o mașină. Imediat la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare care într-adevăr au constatat decesul.

„SAJ Sibiu a primit ieri seara in jurul orelor 23:00 un apel prin 112 care informa a un bărbat de 23 ani se afla in stare de inconștiență intr-un autoturism pe B-dul V. Milea.Soferul apelant a fost sfătuit să oprească mașina în parcarea de la Teatru.

La scurt a sosit o ambulanta SAJ si a gasit in masina pe locul din dreapta fata un barbat inconștient, aflat in SCR”, au trasmis reprezentații Ambulanței.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| O femeie a fost ucisă cu sânge rece de cumnatul său, în Constanța

Moarte suspectă la Sibiu

Un tânăr de 23 de ani, din Alba, a fost găsit mort. Bărbatul a fost resuscitat minute bune, însă medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Tânăr mort în mașină.

[Sursa foto: PixaBay]

Primele informații obținute de polițiști arată că tânărului i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla într-un autoturism. Corpul bărbatului nu prezintă urme de violență.

Citeste si: Blogerița Gabby Petito, descoperită moartă la aproape o lună de la dispariție

Cadavrul a ajuns la Medicina Legală, acolo unde va fi efectuată necropsia pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. Oamenii legii au deschis o anchetată, dar și un dosar penal pentru ucidere din culpă pentru a afla împrejurările ce au determinat moartea acestuia.

Citeste si: Cum arată mormântul lui Petrică Cercel. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Citeste si: Gestul șocant al unui bărbat acuzat de uciderea unui băiețel de 4 ani, scăpat de la balcon: „M-am dus să mănânc o pizza”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI