Close sidebar
Close sidebar

Proteste violente în stradă. Un tânăr a fost grav rănit

În marile orașe din România, oamenii au ieșit să protesteze în fața noilor măsuri impuse de autorități. Un tânăr a fost grav rănit la Brăila, după ce a fost aruncat în duba jandarmilor.

Georgiana Balaban,

Proteste împotriva restricțiilor la Brăila. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mii de oameni au ieșit noaptea trecută în stradă pentru a-și striga drepturile. Un tânăr brăilean a fost rănit grav după ce a fost aruncat în duba jandarmilor. Piciorul tânărului a rămas pe afară și atârna din mașina jandarmilor după ce au pornit în mare grabă, cu ușa deschisă. Protestatarul a opus rezistență și nu a dorit să se supună cerințelor lor.

Citeste si: Poliția Română a dat peste 1.100 de amenzi, în valoare de 390.000 lei

Protest împotriva restricțiilor în Brăila

Un protest de amploare, împotriva restricțiilor impuse de autorități, a avut loc și la Brăila. Marșul protestatarilor a fost imediat întrerupt de către jandarmi.

Trei tineri s-au organizat și au organizat un protest în centrul Brăilei.

Oamenii s-au mobilizat, s-au organizat și au pornit la marș. Manifestația s-a lăsat cu mai multe incidente abuzive.

Unul dintre tineri a fost rănit destul de grav, după ce jandarmii l-au aruncat în dubă.

Citeste si: ”E foarte posibil” ca Bucureștiul să intre în carantină dacă ajungem la 6 rata de infectare, spune prefectul Capitalei. Ce se întâmplă cu școlile

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Proteste de amploare în țară. [Sursa foto: Facebook]

Tinerii brăileni s-au răzvrătit împotriva noilor restricții impuse de lege, în contextul actual, al pandemiei de coronavirus.

Aproximativ 100 de oameni au ieșit pentru a-și striga drepturile. Protestatarii au strigat ”libertate” pe tot parcursul protestului pentru a-și exprima nemulțumirea față de deciziile autorităților.

De duminică, 28 martie 2021, oficialii au interzis circulația după ora 20:00 în localitățile cu incidența cazurilor de COVID mai mare de 4 la mia de locuitori.

Jandarmii au intervenit de îndată în cadrul manifestației și au băgat cu forța un tânăr în dubă.

Piciorul băaiatului a rămas pe afară, iar mașina a plecat cu ușa deschisă.

Citeste si: Proteste anti-mască în București și în țară. Diana Șoșoacă: "Să vină Iohannis aici, să vorbească cu oamenii"

Mai multe persoane martore au strigat la jandarmi pentru a-i avertiza de acest lucru, însă fără rezultat. „În rândul participanților la protestul spontan din municipiul Brăila a fost identificată o persoană în stare vădită de ebrietate și care a refuzat să se legitimeze, fapt pentru care a fost condusă la sediul IPJ Braila, unde a fost sancționata contravențional de către efectivele de jandarmi. Persoana a fost îndrumata către domiciliu” au declarat jandarmii brăileni.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tinerii brăileni au declarat că au ieșit în stradă pentru că nu mai resurse financiare și nu pot continua să fie întreținuți de părinți. Ei spun să-și doresc de muncă, însă pandemia COVID-19 le reduce toate șansele.

După incidentul cu tânărul brăilean, protestul a continuat. Marșul nu a fost organizat de niciun partid politic. Adunarea a fost organizată în mediul online, unde peste 900 de oameni și-au anunțat prezența.

Citeste si: GREAVA la metrou! Protest spontan. Calatorii asteapta disperati in fata gurilor de metrou

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI