Un tânăr cetățean român a fost găsit în stare foarte gravă în fața casei sale din San Calogero, Vibonese. Corpul său era plin de lovituri, cu multiple fracturi și arsuri de gradul întâi și doi. Un tablou de sănătate îngrijorător, dar cu o origine încă obscură, la care lucrează de fapt carabinierii locali. Bărbatul, în stare critică, a fost transferat la Brindisi, potrivit Stiri Diaspora.

Între timp, carabinierii au demarat o anchetă amănunțită pentru a încerca să afle ce s-a întâmplat, așteptând ca starea pacientului să devină stabilă, astfel încât să îi poată lua declarația

Între timp, carabinierii au demarat o anchetă amănunțită pentru a încerca să afle ce s-a întâmplat, așteptând ca starea pacientului să devină stabilă, astfel încât să îi poată lua declarația

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: 30 de pompieri şi 4 scafandri caută cele patru persoane dispărute după ce barca în care se aflau s-a răsturnat pe râul Mureş

Imediat cum au ajuns serviciile de salvare a fost solicitată intervenția elicopterului din Lamezia Terme. Însă condițiile meteorologice nefavorabile au făcut imposibilă deplasarea aeronavei de la baza Piana. Astfel, bărbatul rănit a fost inițial transportat de urgență la spitalul "Jazzolino" din Vibo Valentia cu o ambulanță 118. 

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz

Între timp, carabinierii au demarat o anchetă amănunțită pentru a încerca să afle ce s-a întâmplat, așteptând ca starea pacientului să devină stabilă, astfel încât să îi poată lua declarația.

Nu este exclus ca bărbatul să fi căzut de la balconul apartamentului său de la etajul al doilea al clădirii. Dar, va trebui să se afle ce a provocat căderea și, mai ales, care este originea arsurilor găsite pe corpul nefericitului bărbat, care i-au agravat și mai mult starea, conform sursei citate.

Ieri, tânărul de 27 de ani a fost transportat cu avionul de urgență, în cursul nopții, la secția de mari arși ai spitalului din Brindisi.

Un avion al Forțelor Aeriene a fost cel care l-a transportat pe tânăr de la spitalul din Vibo la cel din Puglia. După primele îngrijiri la spitalul din Vibo, stabilizat și în stare critică, tânărul a fost transportat în cursul nopții la spitalul din Brindisi de către echipajul 118 coordonat de Centrul Operativ Vibo cu ajutorul unui avion al forțelor aeriene. Pacientul a ajuns la marele centru de arși și resuscitare în stare foarte gravă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si