Un bărbat din Oradea a decis să încheie socotelile cu viața,  în dimineața zilei de 6 septembrie.

Citeste si: Un bărbat din Ploiești s-a aruncat de pe bloc. Omul cerea să își vadă copilul

Autoritățile au fost alertate în jurul orei 05:30. Acolo s-au deplasat echipaje de pompieri militari, polițiștii de ordine publica și de investigații criminale orădeni, alături de criminaliști.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un jandarm a murit după ce a ieșit din tură. SMURD: ,,Cordul nu a mai pornit"

Ce au transmis autoritățile

„Pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea au intervenit pe strada Ovid Densușianu pentru degajarea unui trup neînsufletit. Medicul din cadrul TIM SMURD a declarat decesul”, a precizat pentru Bihon.ro, maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

Conform comisarului-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța, victima este un tânăr de 22 de ani, din comuna Popesti, județul Bihor.

Citeste si: Un vasluian beat a amenințat că se sinucide, supărat că nu-și vede copiii

„Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor”, mai precizează comisar-șef Fărcuța.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs decesul tânărului.

Citeste si: Prin ce dramă trecea angajatul care s-a aruncat de pe clădirea postului de televiziune? Colegii bărbatului au dezvăluit totul: "Vorbea tot timpul de necazul ăsta. Nu este singurul caz"

VIDEO- Cu doar câteva ore înainte de tragedie, tânărul s-a filmat împreună cu iubita sa și a postat imaginile pe contul său de socializare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si