Potrivit unui comunicat de presa transmis joi dimineata de Politia Ilfov, in jurul orei 01.00 politistii de la serviciile de Investigatii Criminale si de Actiuni Speciale -Ilfov si de la politia din Otopeni si Voluntari, sub coordonarea  procurorilor Parchetului Judecatoriei Buftea, au desfasurat o actiune de prindere in flagrant delict a unei persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din locuinte.

Astfel, a fost prins un tanar de 26 de ani, din comuna Berceni, judetul Ilfov, in timp ce incerca sa partunda intr-un imobil din Voluntari.

El este suspectat ca incepand din luna decembrie ar fi patruns in mai multe locuinte de lux din cartierul Pipera din Voluntari, de unde ar fi sustras sume de bani, precum si bunuri de valoare: bijuterii, ceasuri, obiecte de arta, vesela din argint. Prejudiciul este estimat la 80.000 de euro

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore, iar joi dimineata magistratii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Conform unor surse judiciare, barbatul, Marian Fieraru, actiona in general singur si este practicant de Parkour, fiind prins cu dificultate de catre politisti. El este recidivist, avand doua condamnari de un an si jumatate de inchisoare tot pentru furturi, iar acum se afla sub control judiciar.

Barbatul este suspectat de comiterea a 15 spargeri, numai in judetul Ilfov, intre victime fiind si Gheorghe Hagi, precum si un ambasador si oameni de afaceri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si