Unde se ascundea tânărul

Potrivit informațiilor venite din partea autorităților, tânărul de 34 de ani se ascundea în apropierea Gării de Est din Timișoara, la aproximativ un kilometru de locuința în care s-a petrecut teribila crimă.

Un echipaj care patrula în acea zonă l-a identificat pe bărbatul care nu a opus rezistență în momentul în care a fost reținut. Polițiștii l-au condus la audieri.

Citeste si: VIDEO| Autoritățile din Timișoara sunt în alertă. Un bărbat ce și-a ucis mama umblă liber pe străzi

Crimă teribilă 

În ziua de vineri, mama băiatului a fost găsită fără suflare de soțul său. Cei trei locuiau împreună. Tot de la acel moment, fiul lor s-a făcut nevăzut, fiind căutat timp de trei zile de autorități. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sunt două piste pe care anchetatorii merg în acest caz șocant. Unul ar fi acela că tânărul este dependent de droguri, sevrajul influențându-l să comită acest gest extrem, cauza fiind lipsa banilor.

Citeste si: Un român a fost ucis în Belgia. Bărbatul a murit în urma unei lovituri de cuțit

O altă variantă clădită de oamenii legii ar fi aceea că tânărul ar putea suferi de tulburări psihice, mai ales că s-a descoperit că în trecut acesta a mai fost internat la Psihiatrie. 

Cu siguranță, bărbatul de 34 de ani va fi supus unei expertize psihiatrice.

Citeste si: Ginel a trăit din pensia mamei moarte jumătate de an! Bărbatul din Buzău a ascuns cadavrul în curte

VIDEO- Imagini cu tânărul reținut de polițiști


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si