Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a anunțat că polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112, în noaptea de miercuri spre joi, cu privire la faptul că o tânără în vârstă de 18 ani din comuna Calopăr se află sechestrată într-un imobil din Craiova, nefiind cunoscută adresa exactă. Apelul a fost dat de prietena sa, o tânără de 26 de ani din Melinești, potrivit News.ro.

Ce au transmis autoritățile

„La nivelul Secţiei 3 Poliţie Craiova, s-a constituit un colectiv de lucru în vederea identificării locaţiei în care s-ar afla tânăra în cauză şi stabilirea situaţiei de fapt.

La scurt timp după sesizare, la sediul poliţiei s-a prezentat tânăra de 18 ani, care a declarat că, în timp ce se afla pe strada Mitropolit Firmilian, din Craiova, ar fi fost introdusă cu forţa într-un autoturism de către un bărbat, iar ulterior condusă, într-un imobil din Craiova, unde ar fi fost tinută, aprozimativ o oră, împotriva voinţei sale, fără a fi agresată”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Citeste si: Fetiță răpită acum doi ani, găsită într-o cămăruță din casa părinților

Oamenii legii au reușit să îl identifice pe bărbat. Acesta este în vârstă de 31 de ani și vine din Craiova. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și va fi prezentat în cursul zilei de joi în fața magistraților de la Judecătoria Craiova, având propunere de arestare preventivă. 

Adolescentă de 14 ani a recurs la videochat pentru a face rost de bani. Cum au aflat părinții săi

Tatăl unei fete de 14 ani a aflat că fiica lui face videochat, după ce cunoscuții au trimis înregistrări bărbatului. 

O fată de 14 ani din Iași, satul Uricani, convinsă de alte tinere majore și un bărbat, a fost prinsă de tatăl ei făcând videochat.

Citeste si: O româncă care avea în grijă un bătrân italian l-a răpit pentru a-l obliga să se căsătorească cu ea

Conform Ziarului de Iași, fata a fugit de acasă în februarie 2020 și s-a mutat cu un bărbat, alături de care a filmat scene pentru adulți.

Ulterior s-au alăturat și alte tinere. Conform aceleiași surse, bărbatul s-a retras din a mai face acest tip de filmări, însă fetele au continuat să facă videochat.

Fata de 14 ani apărea pe site-uri din străinătate

În februarie 2021, tatăl minorei a aflat că fiica lui apare pe  site-uri pentru adulți din străinătate, asta pentru că materialele din România nu au putut fi accesate. Tatăl fetei a primit înregistrări de la rude plecate în străinătate, toate stocate pe un DVD.

Adolescenta a recurs la acest gest din lipsa banilor

Audiată ca persoană vătămată, tânăra spune că a recurs la acest gest  din cauza lipsei banilor. Fata de 19 ani, în apartamentul căreia se făceau înregistrările, a fost trimisă în judecată pentru pornografie infantilă și act sexual cu un minor.

Ea a fost condamnată la 2 ani și șase luni de închisoare. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

Citeste si: Noi vești din dosarul Caracal. Medicii legiști, care au examinat fragmentele osoase din curte lui Gheorghe Dincă, sunt audiați astăzi

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si