Tânăra este suspectă de crimă după ce, pe fondul unui conflict spontan cu soțul ei, un bărbat de 28 de ani, ar fi pus mâna pe un cuțit și l-ar fi înjunghiat, informează presa locală.

Citeste si: VIDEO- Femeia dispărută din Cluj, găsită moartă în Bihor. Suspectul principal, un fost profesor universitar condamnat pentru acte de violență

În primă instanță, tânăra le-a declarat polițiştilor că soţul ei s-ar fi rănit singur, dar probele au indicat cu totul altceva.

Cum s-a a ajuns la crimă de la o simplă ceartă

În cele din urmă, la audieri, femeia a recunoscut că şi-a înjunghiat soţul şi că a spălat cuţitul de sânge, în speranţa că va scăpa nepedepsită.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Gestul șocant al unui pompier italian. A furat telefonul unui tânăr mort în accident, ca să îl ofere cadou fiicei sale

Potrivit unor surse judiciare citate de Adevarul, bărbatul i-ar fi reproşat soției că copilul cel mic este murdar şi a încercat să o lovească. Tânăra a luat un cuţit şi l-a înjunghiat.

Casa în care s-a produs crima. Femeia a recunoscut că şi-a înjunghiat soţul şi că a spălat cuţitul de sânge, în speranţa că va scăpa nepedepsită.

[Sursa foto: Vremea Noua]

Soțul înjunghiat, resuscitat de medici fără succes

Echipajul SMURD chemat la faţa locului a găsit victima inconştientă şi după 90 de minute, timp în care medicii au încercat să o readucă la viaţă, s-a declarat decesul.

Poliţiştii vasluieni au reţinut-o miercuri, 25 mai, pe femeia de 21 de ani, din comuna Gârceni, sub acuzaţia de omor.

Ancheta în acest caz a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si