Tanara are o poveste de viata cutremuratoare. La varsta de 13 ani a fost violata de trei barbati. Dupa acest abuz, fata a avut probleme la scoala, nu putea sa se concentreze din cauza tulburarii de stres post-traumatic.

A urmat o perioada extrem de grea.

Fata a luptat cu ea insasi si a reusit treptat sa isi revina si s atermine liceul cu note mari. Pentru ca era atrasa de lumea modei, ea a inceput sa participe la concursuri de frumusete.

In acest an, ajunsa la varsta de 24 de ani, ea a castigat titlul de Miss Massachusetts. Insa, bucuria ca a castigat marele premiu a fost rapid umbrita de o situatie petrecuta exact pe scena.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Prezentatorii concursului au glumit in timpul show-ului pe seama #metoo, miscare online de constientizare a hartuirii si abuzului sexual. Acest lucru a umbrit orice urma de bucurie de a fi numita regina frumusetii. Ea a parasit concursul si a renuntat la titlul de Miss.

In urma acestui episod, tanara a scris un mesaj pe contul sau de socializare.

„Desi sunt recunoscatoare pentru oportunitatile pe care @missamerica le creeaza pentru fetele tinere, sunt conflictuala; miscarea #MeToo a fost luata peste picior pe scena, in timpul finalei de la Miss Massachusetts. Ca supravietuitoare si avocata a victimelor care au trecut prin abuz sexual sau violenta, refuz sa nu iau atitudine si sa ma fac ca nu s-a intamplat nimic… pentru fiecare persoana care s-a simtit eliberata prin miscarea #MeToo… nu voi permite NIMANUI sa ia ceva din acea putere si eliberare”, a scris Maude Gorman.

Organizatorii concursului au explicat ca nu au stiut intentia prezentatorilor de a atinge acest subiect delicat si si-au prezentat scuzele pentru cele intamplate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si