Tânăra a fost reținută după ce a atacat un bărbat aflat în stare de ebrietate, care a refuzat să plece din locuința ei din Omsk, potrivit stirileprotv.ro.

Acest incident s-a produs la finalul lunii august. 

Date șocante au ieșit la iveală. Autoritățile spun că tânăra l-a lovit brutal pe bărbat și ar fi comis acte de natură sexuală împotriva acestuia, folosind un mâner de lopată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a ameninţat cu un cuţit şoferiţa unui autobuz care i-a cerut să-şi acopere faţa cu mască de protecţie

După ce victima a decedat, agresoarea i-a aruncat trupul pe o stradă. 

Două luni mai târziu, Elena Povelyaikina se afla în locuința unor prieteni. La un moment dat, un bărbat a făcut comentarii despre tatăl acesteia, fapt care a înfuriat-o teribil. Tânăra l-a atacat și i-a cauzat răni grave care au dus la decesul bărbatului. 

Citeste si: Dolj: Un bărbat a murit şi trei persoane au fost rănite într-un accident provocat de un şofer băut

„Când a început să-l bată, eu și sora mea am implorat-o să nu-l atingă, dar ne-a fost frică să intervenim, pentru că este foarte puternică. El a stat în casă ziua următoare. Nu am chemat o ambulanță, pentru că ne-am gândit că se va recupera, dar în dimineața următoare am observat că nu mai respira”, a povestit una dintre prietenele sale care a fost martoră la tragedie, potrivit stirileprotv.ro.

Citeste si: Breaking News! Numărul cazurilor de COVID-19 din România a crescut alarmant

Tânăra a fost reținută și își așteaptă sentința.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si