Diana a fost înghițită de valuri la doar 20 de ani, sub ochii iubitului ei. Nenorocirea s-a produs pe o plajă din stațiunea Sochi. Chiar dacă tânăra a încercat să se ridice în picioare, curentul a tras-o din ce în ce mai departe de țărm.

Nu a mai durat mult până când fata a dispărut pur și simplu. Salvatorii au început să o caute în scurt timp, însă nu au mai recuperat-o în viață.

Trupul fără suflare a fost găsit la câțiva kilometri de locul tragediei, în districtul Khostinsky.

Citește și: VIDEO Ajutor în timp record! Un grup de voluntari construiesc cinci case în două minute

Cei care au cunoscut-o pe Diana, îngenuncheați de durere 

După ce fata a fost trasă de la mal de către curenții din apă, sora Dianei a răbufnit. Aceasta este de părere că cei care au stat pe plajă și doar au filmat incidentul ar fi putut cu ușurință să o ajute pe fată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

„Val după val, Diana a fost aruncată la mal de două ori, dar niciunul dintre martorii oculari nu a ajutat-o. Erau oameni care stăteau în jurul ei și se uitau și filmau cu telefoanele lor. Toată lumea a văzut, dar nimeni nu a ajutat-o. S-a întâmplat pe țărm, nu în adâncuri”, a spus sora tinerei, potrivit presei externe.

Pe de altă parte, un bărbat care locuiește în zonă spune că, cel mai probabil, valurile agitate i-au speriat pe oamenii care se aflau pe plajă în acele momente sumbre.

„Bărbații stăteau și se uitau la fata neajutorată, se uitau cum moare. Ei bine, astfel de valuri sunt înfricoşătoare şi trebuie să reacţionezi imediat. Oamenii au spus că martorii au văzut o turistă care a fost luată de valuri, dar nimeni nu s-a oferit să ajute”, a explicat un localnic, potrivit Mirror.

Citește și: Alertă în Cipru! Hezbollah amenință cu războiul "Nu va fi niciun loc ferit de rachetele noastre"

marea neagra, fata inecata, imagini socante


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si