Close sidebar
Close sidebar

Tanara careia logodnicul i-a murit in brate pe Autostrada Soarelui a fost externata!

Andreia si Lorin, doi tineri frumosi din Gaesti, aveau planuri mari pentru vara aceasta si pentru toata viata. Insa, destinul avea sa-i desparta pentru totdeauna la inceputul acestei luni: Lorin a murit intr-un accident rutier!

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi tineri fusesera in primul weekend al lunii la cununia unor prieteni, in Bucuresti, apoi au luat drumul spre mare. Se aflau pe Autostrada Soarelui, in fata lor avusese loc un accident, langa o benzinarie, iar un TIR era oprit.  Lorin era la volan si a incercat sa-l depaseasca, insa era un obstacol, asa ca a vrut sa o ia pe banda de urgenta, dar nu a mai reusit, iar impactul cu TIR-ul a fost violent. 

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Andreia a scapat, insa Lorin a murit in bratele ei. Nu-si mai amintea momentul, insa dupa ce si-a revenit din soc, mama ei a fost cea care i-a spus adevarul. “Andreia a scapat ca prin urechile acului. Lorin a murit la ea in brate. Cand i-am spus adevarul, se uita la mine si nu ma intreba nimic, dar cumva parca stia ca el nu a mai scapat. Ea trece acum printr-o drama.

Ii multumim lui Dumnezeu ca este in viata si ca se va reface fizic. Primeste insa consiliere din partea unui psiholog”, a povestit mama Andreiei pentru “Cronica Gaestiului”, la cateva zile dupa accident.

Ranile fetei s-au vindecat si, la inceputul saptamanii, a fost externata. Vestea a fost data de una dintre prietenele tinerei. Andreia care este make-up artista in Gaesti ar vrea sa se intoarca la munca cat mai repede, sa uite durerea pierderii iubitului sau.

“Andreia a fost externata, se simte bine, dar este necesar un repaus la pat timp de doua saptamani. (…) Dupa acest repaus isi va relua frumoasa activitate, incepand cu data de 1 iulie”, a scris prietena tinerei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI