O tânără de 21 de ani, care a provocat care a provocat un accident grav în Orşova, s-a ales cu încă un dosar penal, după ce în maşina ei a fost găsit un pistol. Tânăra a rămas încarcerată, după ce a lovit alte trei autoturisme parcate, scrie Antena 3 CNN.

Tânăra s-a ales cu două dosare penale

Accidentul s-a produs pe strada Banatului din municipiul Orşova şi a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în zonă.

Pe imagini se poate observa cum tânăra pierde controlul direcţiei, iar autoturismul derapează şi loveşte alte trei maşini parcate. 

”La data de 13 iunie a.c., ora 23.18, Poliția municipiului Orșova a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că pe strada Banatului, în municipiu, s-a produs un accident rutier.

Citește și: Fetiţa de 8 ani din Argeş, călcată cu maşina chiar de mama ei, se află în continuare în stare critică: "Nu a văzut-o şi a luat-o cu maşina pe piept"

La fața locului s-au deplasat polițiștii care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că o tânără de 21 de ani, din orașul Orșova în timp ce conducea un autoturism pe strada Banatului, a pierdut controlul volanului și a acroșat trei autovehicule parcate.

@alin.ghiciulescu

Accident rutier cu o victimă încarcerată la Orșova, strada Banatului O tânără din Orșova a intrat cu viteză in mai multe mașini parcate.

Detașamentului de Pompieri Orșova a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs în localitatea Orșova. La data de 13 iunie a.c., ora 23.18, Poliția municipiului Orșova a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că pe strada Banatului, în municipiu, s-a produs un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că o tânără de 21 de ani, din orașul Orșova în timp ce conducea un autoturism pe strada Banatului, a pierdut controlul volanului și a acroșat trei autovehicule parcate.
Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto care a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În urma verificării interiorului autoturismului a fost identificat un pistol neletal, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

♬ sunet original- GHICIULESCU

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto care a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Citește și: Accident produs pe A1, la intrarea în Capitală. Un copil de cinci ani şi doi adulţi au fost transportați la spital

În urma verificării interiorului autoturismului a fost identificat un pistol neletal, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, a anunțat IPJ Mehedinți.

Echipajele medicale i-au acordat tinerei primul ajutor, iar ulterior au transportat-o la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si