O adolescentă, de 16 ani, a suferit un accident în Retezat, în Zona Cascadei Valea Mării. Ea a căzut şase metri pe un perete abrupt, și a suferit mai multe răni. Salvamontiştii au intervenut şi au reuşit să o recupereze pe tânără şi să o ducă în siguranţă la un echipaj SMURD.

Citeste si: Perseidele 2021: Cum poţi vedea din România cea mai spectaculoasă ploaie de meteoriţi?

Ce au transmis autoritățile

„Acţiune încheiată cu succes a salvamontistilor hunedoreni! Apelul de urgenţă a fost primit prin serviciul 112 la ora 10.05, o fată de 16 ani căzută circa 6 metri pe un abrupt în Zona Cascadei Valea Mării. Victima prezenta multiple traumatisme şi plăgi, salvamontiştii i-au acordat primul ajutor, au oprit hemoragia, i-au imobilizat bratul drept ce prezenta o contuzie puternică, probabilitate mare fractura şi au imobilizat piciorul drept ce prezenta o fractură la gleznă-tibie”, se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Salvamont.

Citeste si: Viteză și adrenalină pe munte

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

tânără de 16 ani a căzut în munții retezat
O tânără, de 16 ani, a fost salvată de salvamontiști.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: COD ROȘU de vijelii în mai multe județe- UPDATE

Victima a fost transportată cu targa UT 2000 în teren accidentat şi predată echipajului SMURD în stare de conştientă. În cadrul intervenției au participat şase salvatori montani.

Citeste si: Când începe Electric Castle Special 2021 și ce artiştii vor urca pe scena festivalului din Cluj

Citeste si: ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ: Cod Galben de vijelii și grindină. Județele vizate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si