Cazul terifiant a avut loc in noaptea de 22 spre 23 iulie, la discoteca din satul Pelivan, cand cei trei barbati au ademenit-o pe tanara de 16 ani in automobilul unuia dintre acestia sub pretextul de a se deplasa acasa. Tanara a acceptat, iar cei trei au abuzat-o sexual.

Mai grav e ca unul dintre cei tineri era politist in cadrul  Inspectoratului de politie Orhei, noteaza publika.md. Imediat dupa intamplare, tanara s-a dus la politie si a povestit totul.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Acum, la cateva luni dupa tragedie, ies la iveala detalii cutremuratoare. Se pare ca politistul ar mai fi abuzat fata inca o data, cu 4 zile inaint e de incident. Totul s-ar fi intamplat chiar in biroul sau de serviciu.

Omul legii a fost incatusat si retinut pentru 72 de ore. Astazi, el a fost concediat. Anuntul a fost facut de conducerea Inspectoratului General de Politie. Procuratura raionului Orhei continua actiunile de urmarire penala, iar daca vor fi gasiti vinovati acestia risca pana la 12 ani de inchisoare.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si