Ungheanu Letiția Ioana, minora de 16 ani care fusese dată dispărută în cursul serii de 12 martie, în jurul orei 22:30, a fost identificată în municipiul Piatra-Neamț. Din fericire, copila nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Citește și: Un român a făcut prăpăd în Spania după ce a spart mai multe magazine ale micilor producători! A distrus mai mult decât a furat

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de către un bărbat de 38 de ani, din Pângărați, cu privire la faptul că, la data de 10 martie, nepoata lui, Ungheanu Letiția Ioana, în vârstă de 16 ani, din Țibucani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. 

Semnalmente: înălțime – 1.55 m,  greutate –60 de kilograme, păr castaniu, la nivelul umerilor, ochi verzi.

Citește și: Criminalul din Bascov a primit închisoare pe viață. Bărbatul și-a ucis părinții, sora, fratele și nepoata

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare alb cu negru, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare albă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Țibucani și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta.

Citește și: VIDEO- Poliția este în alertă! Căutări disperate după ce un marinar a căzut peste bordul unui vas, în zona Orșova

Alertă în Orșova după ce un marinar a căzut peste bordul unui vas

Autoritățile au transmis  că: „În data de 13.03.2023, ora 20.40, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Orșova- I.T.P.F. Timișoara au fost informați telefonic de către un lucrător al Căpităniei Orșova că un membru de echipaj de pe o navă sub pavilion Bulgaria ar fi căzut în fluviul Dunărea, în amonte de ecluza Porțile de Fier I.

Citește și:  Un român a fost găsit fără suflare în locuința sa din Italia

Șlep motorul pe care se afla cetățeanul bulgar, de 41 de ani a plecat din portul Ruse cu destinația Pochlarn- Austria și naviga în internațional pe direcția amonte, încărcat cu șrot de floarea soarelui.

Citește și:  Incendiu puternic într-o pădure de la Slănic Moldova. Pompierii au intervenit

Echipajul unei ambarcațiuni fluviale a Poliției de Frontieră Orșova cât și patrule terestre efectuează cercetări pe fluviul Dunărea, respectiv la malul apei, alături de un echipaj al ISU Drobeta cu o barcă cu sonar, pentru identificarea bărbatului”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si