Tragedia s-a intamplat pe una din dintre cele mai circulate strazi din orasul Piatra Neamt. Tanara de 16 ani traversa strada, pe culoare verde a semaforului, impreuna cu mama sa. In viteza, de ele se apropia bolidul condus de soferul de 26 de ani.

Inainte de accident, la Politie au sunat mai multi martori care vazut bolidul care facea slalom printre masini.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Politistii au plecat imediat pe urmele lui. N-au reusit insa sa-l opreasca la timp...

DANUT URSARESCU, SEFUL POLITIEI RUTIERE PIATRA NEAMT: „ Are un comportament nefiresc in trafic, in sensul ca depaseste autovehicule in mod neregulamentar.A patruns pe contrasens si a suprins si a accidentat un pieton, o fetita de 16 ani”. 

Nici macar dupa ce a spulberat-o pe trecere individul nu a oprit.

Dupa 2 ore barbatul a fost prins si testat cu apartul etilotest. Nu consumase bauturi alcoolice si nimeni nu isi explica de ce a fugit de Politie. Victima a fost transportata la spital in stare grava. A fost internata in Sectia de Terapie Intensiva si din fericire starea ei este acum stabila.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si