Close sidebar
Close sidebar

Tanara de 19 ani, din Arad, care s-a spunzurat a postat un mesaj inainte de a-si lua viata

Ionela impliniste 19 ani pe 2 martie. Miercuri, ea a prins un moment in care a ramas singura acasa si s-a spanzurat.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fata era eleva in clasa a XII-a la Liceul din Savarsin. Ea locuia in localitatea Temesesti cu mama sa vitrega, iar tatal sau, sofer de TIR, era plecat in cursa. Tanara a prins momentul ca mama sa vitrega este internata in spital si si-a luat viata.

Miercuri dupa-amiaza cand mama sa vitrega s-a intors acasa a facut descoperirea socanta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

"Din pacate, in momentul in care echipajul medical a ajuns la domiciliul tinerei, a fost constatat decesul. Se pare ca tanara a recurs la acest gest cu multe ore inainte sa fie gasita, deoarece era cianotica, cu rigiditate instalata.

A fost transportata la Serviciul Judetean de Medicina Legala Arad", a declarat pentru presa locală dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Judetean de Ambulanta Arad.

Inainte cu cateva zile sa se sinucida, Ionela a postat un mesaj trist pe pagina sa de socializare. "Cel mai usor lucru in viata e sa iubesti pe cineva. Cea mai grea parte e sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca la fel de mult."

Ea nu a lasat niciun bilet de adio, insa colegii sai spun ca tanara se despartise recent de iubitul ei.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI