Close sidebar
Close sidebar

Tanara de 19 ani din Cluj, abuzata si jefuita intr-o parcare din centrul orasului

Clipe de groaza pentru o tanara in varsta de 19 ani din Cluj. Fata a fost abuzata si jefuita intr-o parcare din centrul orasului. Politistii spun ca au un cerc de suspecti.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara, care este din Cluj-Napoca, s-a prezentat la Politie si a spus ca in 19 februarie, in jurul orei 24.00, a fost acostata de un necunoscut in timp ce mergea pe Bulevardul Nicolae Titulescu.
“Acesta ar fi dus-o intr-o parcare si a obligat-o sa intretina raporturi sexuale. Apoi, barbatul i-ar fi luat telefonul mobil si banii, aproximativ 60 de lei”, a declarat pentru paginadetransilvania.ro Carmen Jucan, purtator de cuvant al Politiei Cluj.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Tanara a fost supusa si unui examen medical.
O echipa de politisti a efectuat cercetarea la fata locului. De asemenea, a fost constituit un grup de lucru, iar in acest moment exista un cerc de suspecti.
Crmen Jucan a mai precizat ca a fost inregistrat si un dosar penal pentru infractiunile de viol si furt calificat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI