O crimă terifiantă s-a petrecut noaptea trecută î ntr-o localitate din Gorj. Fata a fost omorâtă cu sânge rece de fostul iubit. Individul a luat trupul tinerei și a plecat.

Citeste si: VIDEO| Un jurnalist celebru a fost împușcat în centrul orașului

Totul s-a petrecut în Baia de Fier din județul Gorj, seara trecută.

Fata a fost omorâtă de către fostul iubit,  în vârstă de 20 de ani. Cearta dintre cei doi a pornit atunci când tânăra i-a mărturisit că vrea să se despartă de el.

Băiatul nu și-a dorit acest lucru, așa că s-a înfuriat și a scos un cuțit. El a înjunghiat-o pe fată chiar lângă autoturismul lui.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Informațiile date de procurori sunt de-a dreptul terifiante. După crimă el a pus cadavrul fetei în mașină și a plecat cu ea.

Citeste si: VIDEO| Imagini cu bărbatul care se pregătește să atace o tânără în plină stradă! Motivul e ULUITOR, iar agresorul este încă LIBER

Tânără de 19 ani- înjunghiată de iubit

După ce și-a înjunghiat mortal iubita, tânărul i-a luat cadavrul în mașină și a plecat. Când a intrat în orașul Târgu Jiu, bărbatul a fost oprit de un echipaj de poliție care a observat că în mașină se afla tânăra incoștientă.

tânără de 19 ani din gorj omorâtă de iubit
Tânără ucisă de iubit.[Sursa foto: Facebook]

Oamenii legii au sunat imediat la ambulanță. Cadrele medicale ajunse la fața locului au concluzionat că tânăra este moartă și nu se mai poate face nimic pentru ea.

Citeste si: O mamă și-ar fi omorât fiica de 4 ani, după ce a obligat-o să stea timp de 3 zile în picioare într-o spălătorie

În prezent, criminalul se află la Parchet. El este audiat, iar polițiștii încearcă să se afle ce s-a întâmplat de fapt și care a fost motivul real pentru care i-a luat viața tinerei, dar și ce de a fugit cu cadavrul ei.

Citeste si: Au ieșit la iveală noi detalii despre cazul femeii incendiate din Timișoara


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si