Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Un tânăr și-a ucis fosta iubită, apoi i-a plimbat cadavrul cu mașina

O crimă șocantă a avut loc în Gorj. Un bărbat și-a omorât fosta iubită, în vârstă de 19 ani. El a luat cadavrul, apoi și a plecat.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O crimă terifiantă s-a petrecut noaptea trecută î ntr-o localitate din Gorj. Fata a fost omorâtă cu sânge rece de fostul iubit. Individul a luat trupul tinerei și a plecat.

Citeste si: VIDEO| Un jurnalist celebru a fost împușcat în centrul orașului

Totul s-a petrecut în Baia de Fier din județul Gorj, seara trecută. Fata a fost omorâtă de către fostul iubit,  în vârstă de 20 de ani. Cearta dintre cei doi a pornit atunci când tânăra i-a mărturisit că vrea să se despartă de el.

Băiatul nu și-a dorit acest lucru, așa că s-a înfuriat și a scos un cuțit. El a înjunghiat-o pe fată chiar lângă autoturismul lui.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Informațiile date de procurori sunt de-a dreptul terifiante. După crimă el a pus cadavrul fetei în mașină și a plecat cu ea.

Citeste si: VIDEO| Imagini cu bărbatul care se pregătește să atace o tânără în plină stradă! Motivul e ULUITOR, iar agresorul este încă LIBER

Tânără de 19 ani- înjunghiată de iubit

După ce și-a înjunghiat mortal iubita, tânărul i-a luat cadavrul în mașină și a plecat.

Când a intrat în orașul Târgu Jiu, bărbatul a fost oprit de un echipaj de poliție care a observat că în mașină se afla tânăra incoștientă.

Tânără ucisă de iubit. [Sursa foto: Facebook]

Oamenii legii au sunat imediat la ambulanță. Cadrele medicale ajunse la fața locului au concluzionat că tânăra este moartă și nu se mai poate face nimic pentru ea.

Citeste si: O mamă și-ar fi omorât fiica de 4 ani, după ce a obligat-o să stea timp de 3 zile în picioare într-o spălătorie

În prezent, criminalul se află la Parchet. El este audiat, iar polițiștii încearcă să se afle ce s-a întâmplat de fapt și care a fost motivul real pentru care i-a luat viața tinerei, dar și ce de a fugit cu cadavrul ei.

Citeste si: Au ieșit la iveală noi detalii despre cazul femeii incendiate din Timișoara

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI