Un proprietar de casă din New York a împușcat mortal o tânără de 20 de ani care a ajuns la adresa greșită cu un grup de prieteni.

Citește și: „Nici nu știam că sunt mort. Eram într-un fel de rai”. Ce a văzut un bărbat în lumea de dincolo, după 2 luni de comă

Kaylin Gillis, în vârstă de 20 de ani, călătorea într-o mașină cu trei prieteni când au făcut o viraj greșit căutând casa unui prieten în Hebron, în nordul statului New York, sâmbătă seara.

Tânără de 20 de ani, ucisă din greșeală

Grupul a intrat accidental cu mașina în aleea proprietarului Kevin Monahan, în vârstă de 65 de ani, care a ieșit pe veranda lui și a tras două focuri de armă, potrivit  NY Post

Conform șerifului din comitatul Washington, Jeffrey Murphy, Kaylin Gillis a fost lovită de unul dintre gloanțe.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Acesta este un caz foarte trist al unor tineri adulți care căutau casa unui prieten și au ajuns la casa acestui bărbat care a decis să iasă cu o armă de foc și să o descarce”, a declarat șeriful Murphy la o conferință de presă.

Din cauza zonei izolate în care au avut loc focurile de armă, grupul a mers cu mașina în orașul vecin Salem, la nord-est de Albany, lângă linia de stat Vermont, și a sunat la 911, a mai spus șeriful.

Echipajele de urgență au sosit și au efectuat manevre de resuscitare pe Gillis, dar nu au putut-o salva. Femeia a fost declarată decedată.

Când ofițerii au ajuns la casa lui Monahan pentru a investiga focurile de armă, acesta a refuzat să iasă, a spus șeriful.

Autoritățile au vorbit cu el printr-un dispecer 911 timp de aproximativ o oră înainte de a fi luat în custodie, potrivit șerifului. Monahan, în vârstă de 65 de ani, a fost arestat și acuzat de crimă de gradul doi.

Șeriful Murphy a precizat că Gillis, care locuia în Schuylerville, „era o tânără nevinovată care ieșea cu prietenii în căutarea casei unui alt prieten”. El a spus că „nu există niciun motiv pentru ca Monahan să se simtă amenințat”, dar cu toate acestea a preferat să tragă cu arma de foc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si