Tânăra de 21 de ani din minucipiul Codlea, județul Brașov, a cerut ajutorul poliției după amenințările primite de la fostul concubin și a obținut ordin de protecție împotriva lui.

La doar o zi după ce i se pusese în vedere să nu se apropie de tânără, agresorul, împreună cu doi prieteni, a mers acasă la aceasta şi au bătut-o şi pe ea, şi pe un bărbat care îi este rudă femeii.

Citește și: VIDEO-Șicanare în traficul din Capitală! O femeie a sunat la numărul de urgență, pentru a anunța că soțul ei a fost agresat de un alt șofer. Ce a urmat după

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu trei bărbați bănuiți în stare de reținere, după ce unul dintre aceștia ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție provizoriu emis pe numele său și împreună cu ceilalți doi, ar fi agresat fizic alte două persoane, printre care și persoana protejată.

Poliția, chemată la ora 3 noaptea la domiciliul tinerei din Codlea

Poliția, chemată la ora 3 noaptea la domiciliul tinerei din Codlea

[Sursa foto: Facebook / Politia Romana]

Tânăra agresată de fostul iubit a refuzat să poarte un dispozitiv electronic de protecție

Miercuri, 27 martie., în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea au fost sesizați de către o tânără de 21 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată în repetate rânduri de către concubinul său, un tânăr de 24 de ani, fapte care i-ar fi provocat o stare de temere.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma celor sesizate polițiștii au efectuat verificări, iar după ce au întocmit formularul de risc, din care a rezultat un risc iminent de violență, au întocmit un ordin de protecție provizoriu pe numele tânărului, prin care i s-a interzis acestuia să se apropie la o distanță mai mică de 50 de metri de concubina sa și de locuința acesteia.

Totodată, polițiștii au solicitat acordul persoanei protejate de a purta un dispozitiv electronic de supraveghere care să permită verificarea respectării obligației agresorului, ocazie cu care aceasta a declarat că nu este de acord cu purtarea unui astfel

de dispozitiv.

Citește și: O femeie de 36 de ani, găsită împuşcată într-o pădure din Tulcea. Lăcrămioara fusese dată dispărută de soțul ei

Agresorul a revenit cu întăriri la 3 noaptea peste fosta iubită

Ulterior, la data de 28.03.2024, în jurul orei 03:04, Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată cu privire la faptul că la locuința persoanei protejate este în desfășurare un scandal.

În cel mai scurt timp, polițiștii s-au deplasat la adresa indicată, unde au constatat că femeia protejată și un tânăr, de 24 de ani, rudă a acesteia, ar fi fost agresați fizic, fiind loviți de mai multe ori.

Din cauza faptului că au suferit leziuni, aceștia au fost transportați la o unitate medicală unde au beneficiat de îngrijiri de specialitate.

Cei trei indivizi au fost reținuți de poliție

Imediat, polițiștii au identificat și depistat trei bărbații bănuiți de comiterea agresiunilor, cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani, printre care se afla și tânărul împotriva căruia fusese emis ordinul de protecție.

Astfel, la data de 28 martie a.c., după administrarea probatoriului, față de cei trei bărbați a fost dispusă măsura reținerii și introducerii în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ, pentru o perioadă de 24 de ore.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de “amenințare”, “violență în familie”, “încălcarea ordinului de protecție provizoriu”, “lovire și alte violențe” și “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, potrivit Brasov.net.

Cercetările sunt continuate de polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si