Close sidebar
Close sidebar

Cine este tânăra de 24 de ani ucisă de concubinul ei, în municipiul Roman. Criminalul a amenințat că se sinucide, dar a fost încătușat de polițiști

O tânără de 24 de ani, din judeţul Neamţ a fost ucisă de partenerul ei, bărbatul ameninţând ulterior că se sinucide după comiterea faptei. Criminalul de 23 de ani a fost prins şi se află în custodia poliţiştilor.

Sorin Negru,

Crimă teribilă în Roman, județul Neamț. O femeie de 24 de ani, ucisă de concubin

[Sursa foto: Arhiva]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un nou caz de violență domestică care se termină cu uciderea unei tinerei femei șochează România. De data aceasta, crima oribilă a avut loc în municipiul Roman din județul Neamț. 

Citește și: O fată de 16 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit pe "Drumul morții", în județul Neamț

O tânără de 24 de ani, din municipiul Roman, a fost ucisă de partenerul ei, în urma unui conflict spontan, după cum au transmis agenții de IPJ Neamț. Suspectul a fost prins şi se află în custodia poliţiştilor.

Identitatea victimei nu a fost încă dată publicității.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum se trăiește în a șasea "Zonă Albastră" a lumii. Numărul persoanelor care depășesc 100 de ani s-a dublat în zece ani- antena3.ro

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat, sâmbătă, că poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că un tânăr de 23 de ani, din Roman, intenţionează să se sinucidă întrucât şi-ar fi omorât concubina. 

Și-a ucis iubita, dar nu a mai avut curaj să-și pună capăt zilelor

”Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat decedată victima, o tânără în vârstă de 24 de ani, din municipiul Roman. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, au afirmat reprezentanţii IPJ Neamţ, potrivit presei locale.

Bărbatul a fost identificat pe raza localităţii Secuieni, în prezent aflându-se în custodia poliţiei, urmând ca în cadrul anchetei să fie dispuse măsurile legale.  

Poliţiştii au adăugat că, în urma primelor verificări, evenimentul s-ar fi produs din cauza unui conflict spontan.

Citește și: O tânără și-a ucis părinții cu sânge rece și i-a ascuns în casă timp de 4 ani. Motivul pentru crima care a șocat o țară întreagă este uluitor

Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ şi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Neamţ.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI