Biologul Rosie Moore, în vârstă de 26 de ani, nu se ferește de lucrurile de care majoritatea oamenilor ar fugi la kilometri distanță – și ea a demonstrat asta în cea mai recentă postare pe site-ul de socializare.

Citește și: VIDEO- Vacanțele de tip aventură, la mare căutare de români. Prețurile pentru astfel de concendii ajung și la 4.000 de euro

Rosie Moore are aproape 100.000 de urmăritori pe Instagram, unde prezintă cele mai noi aventuri din sălbăticie, care amintesc de celebrele reportaje ale lui Steve Irwin.

Citește și: Un om a făcut o descoperire ciudată: anaconda sau „monstrul din Tamisa”? Fotografia care a făcut înconjurul internetului!

De altfel, Rosie a fost supranumită „Steve Irwin cu unghii”. Ea se descrie pe site-ul ei oficial ca fiind expert în fauna sălbatică, geolog, fotograf, maestru în scufundări acvatice și fotomodel. 

În imaginile de mai jos, se vede cum "cel mai sexy biolog din lume" prinde un mic șarpe Bimini Boa și tânărul animal a secretat mosc pe mâna ei, o substanță menită să alunge prădătorii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Rosie Moore a fost dezgustată de situație, ea a pus din nou mâna pe șarpe, dar a recunoscut că nu suportă mirosul lui „îngrozitor”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie Moore (@rosiekmoore)

Tânăra Rosie Moore și-a câștigat o mulțime de urmăritori pe Instagram pentru postările sale fascinante cu animale, inclusiv șerpi și rechini.

"Nu o sa mint, cred ca doar a lăsat mosc si miroase foarte urat. E ud și asta miroase ingrozitor", spune ea intr-un video in care prinde in brate sarpele Bimini Boa.

În legenda la postare, femeia a explicat: „ Cel mai rău mosc de șarpe pe care l-am experimentat vreodată. Boa Bimini (cunoscută și sub numele de șarpe de păsări).
„Moscul de șarpe are de obicei o culoare albă sau aproape albă și este de obicei lăptos și uleios. Șerpii pot și pot elibera mosc din mai multe motive, inclusiv pentru a descuraja prădătorii.
„Diferitele specii au un miros diferit de mosc, iar tendința lor către mosc variază, de asemenea.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie Moore (@rosiekmoore)

Mirosul de mosc a fost asemănat cu un ou stricat, pește mort, animal putrezit sau gaz de sconcs. Un comentator la videoclipul lui Moore a spus că moscul miroase atât de rău încât „preferi să fii mușcat, nu udat cu mosc”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Șarpele Bimini Boa este originar din Bahamas și poate crește până la 3 metri lungime, hrănindu-se cu șobolani și păsări.

Potrivit Daily Star, modul în care Rosie Moore mixează aventurile în sălbăticie cu imaginile din activitatea de modeling – și uneori ambele în aceeași postare – au văzut-o să strângă peste 90.000 de urmăritori pe Instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si