Barbatul, tatal a doi copii, lucra intr-o casa de timp familial, impreuna cu sotia lui, unde avea grija de 12 copii si tineri cu varste cuprinse intre 3 si 20 de ani.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe langa Judecatoria Simleu Silvaniei, barbatul ar fi abuzat o tanara de 20 de ani de la centru. Ea a marturisit consilierului psihologic la ce o supunea barbatul, iar cazul a ajuns astfel in atentia autoritatilor, informeaza Adevarul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Potrivit anchetatorilor, barbatul mergea in camera in care tanara mai statea cu alte patru fete, se aseza in patul ei si incepea sa o atinga. Atunci cand vreo colega se trezea, barbatul pleca in graba.

Barbatul sustine ca nu e nimic adevarat si a refuzat testul poligraf. El a fost suspendat din functie pana cand instanta se va pronunta in acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si