Close sidebar
Close sidebar

Tanara de la casa de copii, violata de educator. Barbatul mergea in fiecare seara in camera fetei de 20 de ani

Andrei-Sergiu Roman, un barbat in varsta de 35 de ani din localitatea Simleu Silvaniei, a fost trimis in judecata dupa ce ar fi abuzat sexual o fata de la centrul de plasament unde lucra ca educator.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul, tatal a doi copii, lucra intr-o casa de timp familial, impreuna cu sotia lui, unde avea grija de 12 copii si tineri cu varste cuprinse intre 3 si 20 de ani.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe langa Judecatoria Simleu Silvaniei, barbatul ar fi abuzat o tanara de 20 de ani de la centru. Ea a marturisit consilierului psihologic la ce o supunea barbatul, iar cazul a ajuns astfel in atentia autoritatilor, informeaza Adevarul.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Potrivit anchetatorilor, barbatul mergea in camera in care tanara mai statea cu alte patru fete, se aseza in patul ei si incepea sa o atinga. Atunci cand vreo colega se trezea, barbatul pleca in graba.

Barbatul sustine ca nu e nimic adevarat si a refuzat testul poligraf. El a fost suspendat din functie pana cand instanta se va pronunta in acest caz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI