Dima Bushnak a fost împușcată în apropierea casei ei, după ce a renunțat la viața tradițională din satul ei de beduini din Galileea, nordul Israelului.

Beduinii sunt arabi nomazi care pot fi găsiți în aproape toată centura deșertică a Africii, extinzându-se de la coasta Atlanticului a Saharei, până la Peninsula Sinai și în coasta estică a deșertului Arabiei.

Citește și: Ce a pățit un tânăr de 20 de ani care a băut zilnic 2 litri de energizante pe zi

Beduinii sunt divizați în triburi înrudite, fiecare condus de un șeic. Cresc turme de cămile, oi și capre, în timp ce călăresc cai, mutându-se în funcție de anotimpuri.

Ei sunt recunoscuți pentru rezistența dură împotriva influenței guvernelor din afară.

Fată de 19 ani, ucisă de beduinii din Israel

Dima Bushnak lucra la o afacere locală pentru a-și întreține familia în timp ce studia, potrivit Mirror.co.uk.

Tânăra de 19 ani a fost împușcată în apropierea casei ei doar pentru că nu a respectat stilul de viață tradițional beduin și a optat să lucreze, să studieze și să poarte haine occidentale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tânăra Dima, executată cu sânge rece, cu mai multe focuri de armă

Tânăra Dima, executată cu sânge rece, cu mai multe focuri de armă

[Sursa foto: Facebook]

Dima Bushnak dorise să-și întrețină familia în timp ce ea studia și nu dorea să urmeze calea obișnuită pentru femeile din satul ei, care implica în principal munca agricolă cu puțină interacțiune cu bărbații.

Cum a avut loc crima "de onoare"

Tânăra, Dima Bushnaq (19 ani), a fost ucisă duminică seara, de oameni înarmați necunoscuți, în zona Wadi Salama din Galileea ocupată.

Potrivit site-ului ebraic Ynet, tânăra, care este din orașul Al-Taybeh, a fost împușcată în interiorul mașinii sale. 

Imagini CCTV au arătat-o pe Dima încercând cu disperare să scape de ucigașul ei, în timp ce își dă înapoi mașina cu viteză. Dar în spaima ei, ea lovește vehiculul în perete și un bărbat cu o armă aleargă spre ea.

Tânăra Dima, executată cu sânge rece, cu mai multe focuri de armă

Tânăra Dima, executată cu sânge rece, cu mai multe focuri de armă

[Sursa foto: Facebook]

După ce bărbatul înarmat ajunge la geamul șoferului, trage o dată și fuge înainte de a se întoarce pentru a trage un al doilea foc în Dima.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Câteva clipe mai târziu, farurile unei a doua mașini sunt văzute îndepărtându-se de locul crimei, aproape de satul beduin Sallama, în Galileea, nordul Israelului.

Dima, tânăra cu aripile frânte la 19 ani 

Dima a fost transportată de urgență la spital în stare critică, unde a fost ulterior declarată moartă.

Ea și familia ei au primit anterior amenințări cu moartea cu privire la alegerea stilului ei de viață, au declarat membrii familiei presei locale.

Mașina mamei ei fusese incendiată, dar poliția nu a putut afla cine a făcut-o.

Un membru anonim al familiei a declarat presei locale: „Doar pentru că Dima a vrut să meargă înainte în viață, există unii oameni care au decis să-i amenințe viața și în cele din urmă au ucis-o”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si