O tânără din comuna Frumușica, județeul Botoșani, a fost condamnată de magistrații Tribunalului Botoșani la cinci ani de închisoare cu executare. Aceasta și-a înjunghiat tatăl.

Citeste si: Cadavrul unui bărbat de 22 de ani cu plagă înjunghiată, găsit în Oradea

Cerasela Maria Pîrtică a fost găsită vinovată de magistrați și obligată la plata cheltuielilor de transport și spitalizare a victimei, care se ridică la aproape 5.000

de lei. Sentința a fost pronunțată marți, pe 31 mai a.c., însă hotărârea instanței nu este definitivă. Potrivit Codului Penal, tânăra are posibilitatea să conteste decizia.

Citeste si: Femeie de 84 de ani, ucisă de propria fiică. Cadavrul ei a fost găsit tranșat, în cadă, de celălalt copil

O femeie de 84 de ani a fost ucisă de propria fiică

O femeie în vârstă de 84 de ani, despre care se știa că are probleme psihice, a fost ucisă cu bestialitate chiar de propria fiică.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Lucia Cipriano, o femeie în vârstă de 84 de ani, a fost găsită fără suflare în cada locuinței sale, chiar de către una dintre fiicele femeii. Răspunzătoare pentru moartea sa ar fi cealaltă fiică a bătrânei.

Citeste si: VIDEO| Individul bănuit că ar fi ucis o femeie de 30 de ani, cadru universitar, predat procurorilor

Aceasta i-a spus surorii sale că mama lor se află internată într-un azil, deoarece  avea probleme psihice.  La un moment dat, femeia a decis să își viziteze mama.

Citeste si:  Polițiștii din Marea Britanie efectuează percheziții la locuințele oligarhilor ruși

Potrivit  spynews.ro  , Descoperirea șocantă a fost făcută acum câteva zile, pe data de 26 mai. În ultimele două luni, bătrâna nu mai fusese văzută de către ceilalți localnici. Ultima îngrijitoare a femeii nu ar mai fi vrut să aibă grijă de bătrână.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si