Close sidebar
Close sidebar

Tânără din Botoșani, condamnată la închisoare după ce și-a înjunghiat tatăl

O tânără din Botoșani a fost condamnată la cinci ani de închisoare după ce și-ar fi înjunghiat tatăl.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tânără din comuna Frumușica, județeul Botoșani, a fost condamnată de magistrații Tribunalului Botoșani la cinci ani de închisoare cu executare. Aceasta și-a înjunghiat tatăl.

Citeste si: Cadavrul unui bărbat de 22 de ani cu plagă înjunghiată, găsit în Oradea

Cerasela Maria Pîrtică a fost găsită vinovată de magistrați și obligată la plata cheltuielilor de transport și spitalizare a victimei, care se ridică la aproape 5.000 de lei. Sentința a fost pronunțată marți, pe 31 mai a.c., însă hotărârea instanței nu este definitivă. Potrivit Codului Penal, tânăra are posibilitatea să conteste decizia.

Citeste si: Femeie de 84 de ani, ucisă de propria fiică. Cadavrul ei a fost găsit tranșat, în cadă, de celălalt copil

O femeie de 84 de ani a fost ucisă de propria fiică

O femeie în vârstă de 84 de ani, despre care se știa că are probleme psihice, a fost ucisă cu bestialitate chiar de propria fiică.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Lucia Cipriano, o femeie în vârstă de 84 de ani, a fost găsită fără suflare în cada locuinței sale, chiar de către una dintre fiicele femeii. Răspunzătoare pentru moartea sa ar fi cealaltă fiică a bătrânei.

Citeste si: VIDEO| Individul bănuit că ar fi ucis o femeie de 30 de ani, cadru universitar, predat procurorilor

Aceasta i-a spus surorii sale că mama lor se află internată într-un azil, deoarece  avea probleme psihice.  La un moment dat, femeia a decis să își viziteze mama.

Citeste si:  Polițiștii din Marea Britanie efectuează percheziții la locuințele oligarhilor ruși

Potrivit  spynews.ro  , Descoperirea șocantă a fost făcută acum câteva zile, pe data de 26 mai. În ultimele două luni, bătrâna nu mai fusese văzută de către ceilalți localnici. Ultima îngrijitoare a femeii nu ar mai fi vrut să aibă grijă de bătrână.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI