Fata a scapat ca prin minune dupa ce s-a trezit cu bucati mare de tencuiala in cap. Ea are acum picorul in gips, iar medicii urmeaza sa o opereze.

"Totul s-a petrecut atat de repede, incat nici nu mi-am dat seama ce s-a intamplat! Cred ca Dumnezeu m-a aparat, deoarece eu, care nu port de obicei sapca, in acea seara am plecat de acasa cu ea pe cap.

Astfel, cozorocul a atenuat putin din lovitura si nu m-am ales decit cu doua hematoame  destul de serioase, dar care se vor retrage in timp. Dupa ce am cazut, din cauza durerii de la picior, nu am mai putut sa ma ridic si am stat acolo, jos, pana a venit ambulanta pe care o chemasera prietenii mei", a declarat Alexandra pentru curier.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Dupa radiografia de la cap, mi-a spus ca, din fericire, nu am probleme mari si ca or sa se retraga hematoamele, dar ca la picior am falangele zdrobite.

Mi-a pus piciorul in gips de la varful degetelor si pana la genunchi. Urmeaza ca maine sa merg din nou la Spitalul de Pediatrie, unde voi fi operata la membrul inferior si unde imi va fi scoasa din carne unghia mare de la picior. Nu stiu cat de mult o sa stau cu piciorul in gips, dar nu pot sa merg singura. Am noroc cu mama, care ma ajuta sa ma deplasez prin casa si in tot ce fac",  a mai declarat tanara de 17 ani. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si