Close sidebar
Close sidebar

Tânăra din Vâlcea, care a fost implicată într-un grav accident în urmă cu o săptămână, s-a stins din viaţă

Tânăra din Vâlcea, care a fost implicată într-un grav accident rutier în urmă cu o săptîmână, a murit într-un spital din Bucureşti.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ana Maria Popescu avea 24 de ani şi era din localitatea Vaideeni, judeţul Vâlcea. Pe 8 octombrie, tânăra a fost implicată într-un grav accident rutier pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti.

Tânăra se afla în maşină cu prietena ei cea mai bună şi iubitul său. Maşina era condusă de prietena fetei, care a pierdut controlul volanului şi s-au răsturnat pe câmp. Din cauza vitezei, autoturismul s-a răsturnat pe câmp sute de metri. Ana Maria se afla pe bancheta din spate şi a fost proiectată prin lunetă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Iubitul fetei, care se afla pe scaunul din dreapta şi şoferiţa au fost răniţi.

După o săptămână de stat într-un spital din Bucureşti, Ana Maria s-a stins din viaţă. Apropiaţii spun că fata şi iubitul ei au fost urmăriţi de ghinion. Tânărul abia fusese externat din spital, după ce fusese implicat într-un alt accident de circulaţie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI