Caz șocant! O franțuzoaică în vârstă de 22 de ani a fost găsită moartă într-o biserică italiană abandonată din Valea Aosta, în nordul Italiei, în weekend, după ce ar fi căutat fantome, informează Mirror.

Ce a spus tânăra familiei sale înainte să plece de acasă?

Înainte de a-și părăsi locuința din satul de lângă Lyon, femeia și-a informat familia despre planurile sale, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliției din orașul La Salle, precizează sursa citată.

Moartea victimei ar putea avea legătură cu un concurs de vânătoare de fantome care se desfășoară în Franța pe rețelele de socializare, potrivit poliției.

Tânără moartă biserică Italia

Imagine reprezentativă pentru o biserică părăsită.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Alertă dispariție! Tânără din Sălaj, dată dispărută de mai multe zile. Persoanele care o văd sunt rugate să sune la 112

Așadar, oamenii legii iau în calcul mai multe posibilități. De asemenea, aceștia îl caută în continuare pe tânărul despre care cred că se afla cu ea. În plus, acum două persoane sunt date dispărute în zonă, iar poliția crede că ar putea avea legătură cu acest caz.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Victima și un însoțitor de sex masculin au fost văzuți în cartier îmbrăcați "ca niște vampiri", a declarat purtătorul de cuvânt. Bărbatul avea pielea măslinie și părul brunet, iar tânăra era palidă, a povestit un martor interogat. Totodată, fata purta jambiere bej și un hanorac pe sub o haină lungă și neagră, iar poliția susține că a descoperit lângă cadavrul ei un recipient cu bezele roz și câteva bunuri pe care le cumpărase de la un magazin din apropiere.

Atunci când un localnic a  găsit cadavrul femeii, aflat în stare de degradare, aceasta nu avea asupra ei niciun document sau telefon, spun specialiștii.

Procurorul a menționat și că se fac mai multe investigații cu privire la prezența unei dube de culoare vișinie, care a fost observată pe o bandă de securitate săptămâna trecută în apropiere de biserica închisă. 

Tânără moartă biserică Italia

Imagine reprezentativă pentru o biserică părăsită.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Incident teribil! O adolescentă de 13 ani, înjunghiată de un tânăr, într-o localitate din Giurgiu

În luna martie, un alt influencer a căzut în mod tragic de la un balcon în Italia. El se afla acolo împreună cu mai mulți prieteni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si