Close sidebar
Close sidebar

Tânără infectată cu coronavirus, violată de paramedic în ambulanță

Incident șocant în India. În timp ce pandemia face mii de victime pe sub-continentul asiatic, unele cadre medicale nu se tem de noul coronavirus și nici de lege.

Razvan Ilie,

Caz revoltător în India

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tânără în vârstă de 19 ani din India, infectată cu coronavirus, a fost violată sâmbătă seara de un paramedic în ambulanță, în drum spre spitalul din Pandalam, potrivit Daily Mail.

Paramedicul a preluat victima împreună cu o altă femeie, în vârstă de 42 de ani, după ce ambele au fost testate pozitiv pentru coronavirus. După ce a lăsat-o pe femeia mai în vârstă, într-un centru Covid din Aranmula, paramedicul a pornit cu victima spre centrul de tratament pentru coronavirus din Pandalam.

Citeste si: Un vaccin împotriva covid-19 va fi testat pentru prima oară în Spania

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Când a ajuns la destinație, tânăra a povestit incidentul, iar bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost arestat duminică dimineața. Paramedicul ar fi dus-o pe tânără într-o zonă retrasă, și-a scos echipamentul de protecție și a violat-o pe aceasta în jurul orei locale 22:00, scrie  Click.ro.

Ministrul Sănătății din India, KK Shailaja, a descris atacul din Kerala ca fiind „șocant” și „inuman”. 

Citeste si: VIDEO- Explozie la bancomate: Aparatele au fost aruncate în aer cu ajutorul unor butelii. Ce spun martorii

Violul, o problemă majoră pentru justiția din India

În pofida înăspririi legislaţiei şi a măsurilor luate de întărire a securităţii pentru femei, ca urmare a unor violuri scandaloase din ultimii anim în India continuă să aibă loc un mare număr de astfel de acte, urmate de crime.

Citeste si: VIDEO- Ce s-a întâmplat cu adolescenta care a snopit-o în bătaie pe eleva de 13 ani

Conform ultimelor date guvernamentale disponibile, 33.356 de femei şi fete au fost violate în India în 2018, dar potrivit militanţilor în multe alte cazuri astfel de fapte nu sunt raportate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI