Mircea Badea a declarat ca va sesiza autoritatea de protectie a copilului din Suedia pentru folosirea abuziva a minorului pentru transmiterea de mesaje politice cu un continut injositor. Jansen este autorea unor texte care denota o sexualitate agresiva, plina de frustrari.

Dupa ce a fost linsata public de Mircea Badea, asaltata cu mesaje jignitoare, Raluca Jensen a publicat pe blogul ei un articol in care explica cine e si de ce e "curva de pe net", asa cum a fost numita in spatiul virtual.



Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

" Ma considerati curva pentru ca scriu pe Facebook despre mastrurbare, fantezii sexuale si sex oral? Nu, nu sunt curva. Nu am luat in viata mea bani pentru a suge pula si barbatii cu care am ajuns in pat, in masina sau in lift, erau barbati pe care ii iubeam intr-un fel sau altul. Ma considerati o mama denaturata pentru ca scriu „Muie PSD” pe pancarta fetitei mele? Nu, nu sunt. Eu nu am dat niciodata o palma la fund copilului meu. Copilul meu nu este speriat cu „o sa te bata dumnezeu”.

Copilul meu are mereu ce manca si foarte multe haine si jucarii. Copilul meu merge la dentist, se spala pe dinti si este spalat la fund cand face caca. Copilul meu merge in vacante. Copilul meu face sport si bea lapte zilnic. Copilul meu merge la control anual la un doctor de familie si este vaccinat cand trebuie. Copilul meu invata despre corpul ei si corpul unui baietel deja de la gradinita.
Copilei mele nu ii este rusine sa vada o femeie in pielea goala pentru ca uneori ne facem dus impreuna. Copilul meu mananca fructe, legume si invata sa scrie desi are doar 5 ani. Copilul meu se uita la documentare despre planete si animale. Copilul meu are program de somn de la 21.00 la 08.00 si nu, nu se trezeste noaptea. Copilul meu face pipi si caca la wc de cand avea 3 ani. Copilul meu este luat in brate zilnic, pupat, admirat si respectat. Copilul meu a mers si merge la proteste si a fost invatat sa spuna „FUCK YOU” si sa dea un sut in coaie oricarui baietel care o trage de par sau incearca sa o loveasca. Fetita mea are doar 5 ani dar va garantez ca este mai sanatoasa (psihic si fizic) decat multi dintre voi.


 

Trebuie sa fii bolnav sa ameninti si sa injuri o femeie care nu ti-a facut absolut nimic. Trebuie sa fii bolnav sa vrei sa moara, sa faca cancer,... ea si fetita ei, sa fie batuta sau alte porcarii pe care le-ati scris.

Trebuie sa fii bolnav sa ameninti cu Protectia Copilului si sa nu vezi copiii desculti sau fara haine din fata ta. Trebuie sa fii bolnav sa nu lasi o femeie sa se exprime cum vrea. Trebuie sa fii bolnav sa ai atata ura, invidie si prostie in tine. Trebuie sa fii bolnav sa te simti amenintat de mine… eu care nu am facut rau nimanui, vreodata.

Asta sunt eu, Raluca Jensen. Libera, independenta, vulgara, sensibila, feminina, inteligenta, proasta, haioasa, nebuna, iubitoare si multe, multe altele. Sunt femeie, sunt mama, sunt om. Gresesc, ma ridic, ma scutur si merg mai departe. Vorbele voastre nu ma afecteaza. Vorbele voastre la adresa copilului meu ma afecteaza. Si pentru asta o sa continui sa va dau muie, asa cum stiu eu. Sensibil si puternic. Exact ca o curva!”
, a scris Raluca Jensen pe blog.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si