Studenta ieseana a decedat  dupa ce masina condusa de verisoara sa, un Hyunday i10, a intrat pe contrasens si a fost lovit in plin de un Voskswagen Passat.

Catalina se afla pe bancheta din dreapta si se deplasa din Vanatori spre Iasi.

Nu exista informatii care sa explice motivul pentru care soferita a intrat pe contrasens inainte ca masina sa fie implicata in accident.  Medicii care i-au acordat primele ingrijiri fetei s-au vazut nevoiti sa-i declare decesul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Tanara a fost gasita de colegii mei in stop cardio-respirator. S-au initiat ma­nevrele de resuscitare, dar in zadar. Cealalta pasagera a fost transportata in UPU de la Spitalul «Sfantul Spiridon» cu o forma incipienta de soc hemoragic, respectiv cu o leziune la rinichiul stang.

Pacienta policontuzionata dupa accident rutier a fost internata pentru supraveghere in sectia clinica ATI“, a declarat.

Ovidiu Popa, medic specialist in cadrul Unitatii de Primiri Urgente din Iasi.  La randul lor, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au deschis un dosar penal. „in cauza s-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa”, a aratat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Politiei Iasi. 

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si