Adolescenta urma să împlinească peste câteva zile 16 ani. Așa că a decis să dea o petrecere de ziua ei. Și-a invitat câțiva prieteni în apartamentul familiei, cu care a chefuit până după miezul nopții. Petrecerea ar fi fost stropită cu alcool spun surse din anchetă. La un moment dat fata le-ar fi spus invitaților că merge în camera ei, de unde nu a mai ieșit.

Citește și: FOTO/VIDEO- Accident mortal aseară în Capitală. Un motociclist a fost spulberat de un șofer, testat pozivit la alcool și la substanțe interzise

„În jurul orei 01:30 am primit o solicitare pentru o tânără de 15 ani, motivul solicitării fiind o stare de ebrietate.”

Echipajul medical a găsit-o pe minoră în stop cardio-respirator

Mama fetei, o profesoară de engleză din oraș, care nu era în apartament cât a durat petrecerea, a ajuns într-un suflet acasă, însă era mult prea târziu.

Cătălina Mihăilă, asistent SAJ Prahova: „Am găsit pacienta în stop cardio-respirator, începând manevrele de resuscitare și cerând totodată, sprijin unui echipaj medical avansat.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Așa se face că la fața locului a ajuns și autospeciala de Terapie Intensivă Mobilă de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Surse din anchetă au povestit că în apartamentul în care tinerii au petrecut până târziu în noapte au fost găsite mai multe sticle cu băutură.

„Era o fată ordonată, trecea pe aici până în fața blocului, atât știm noi.”

„Mie una îmi pare foarte rău de e un copil. Era tânără, avea toată viața înainte. Ce să vă zic? Este tragic.”

Pe trupul neînsuflețit transportat la serviciul de medicină legală nu au fost găsite urme de violență. Deși era supraponderală, surse din anchetă spun că tânăra nu era cunoscută cu afecțiuni medicale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si