Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 7 Deda au desfășurat activități de identificare a persoanei care și-a pierdut borseta în care avea o sumă mare de bani. Polițiștii au identificat proprietarul. Pe lângă suma de bani care se afla în borsetă, mai existau și câteva carduri bancare și anumite înscrisuri.

Cine este bărbatul

Proprietarul borsetei este un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Republica Moldova.

Potrivit oamenilor legii, acesta se afla în tranzit în județul Mureș și a uitat borseta cu bani într-un restaurant din localitatea Morăreni. 

Citeste si: Fostul deputat PNL, Marin Anton, a primit cinci ani de închisoare pentru luare de mită în valoare de 5 milioane de euro

Ce au transmis polițiștii

„Cu această ocazie, polițiștii felicită spiritul civic de care a dat dovadă o tânără, reprezentantă a localului public în cauză, care imediat după ce a găsit borseta cu bani, a alertat organele de poliție și le-a predat-o acestora. Polițiștii au constatat că în interiorul borsetei se aflau peste 12.000 de euro, mai multe carduri bancare și anumite înscrisuri. Borseta, cu toate bunurile din interior, a fost restituită, ulterior, proprietarului”, au declarat reprezentanții Poliției Mureș. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Un pelerin care dormea într-un cort a rămas fără 2.300 de euro și 19.100 grivne după ce a fost jefuit

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si