Claudia, in varsta de 35 de ani, mama a doi copii nu a mai avut nicio sansa dupa impactul devastrator petrecut pe soseaua de centura a Alexandriei.

Familie, prieteni si colegi, dar si necunoscuti au mers sa-si ia ramas bun de la tanara politista. Cortegiul a pornit de la Biserica “Sf. Imparati Constantin si Elena”, acolo unde a fost depus trupul neinsufletit al tinerei, a urmat un traseu pe strada Dunarii si s-a oprit la sediul IPJ Teleorman, unde preotii au tinut o slujba si colegii i-au dat onorul, dupa care cortegiul a mers la cimitirul “Sf.

Alexandru”, acolo unde a fost inmormantata, scrie ziarulteleormanul.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Tanara eracu un coleg cand au fost loviti in plin de un camion in timp ce se intorceau cu masina de la cursuri. La volan se afla barbatul de 28 de ani, iar pe scaunul din dreapta fata colega sa de 35 de ani. Dupa spusele martorilor, politistul aflat la volan nu ar fi acordat prioritate intr-o intersectie de pe centura Alexandriei, moment in care s-a produs impactul.

Femeia a murit la locul impactului iar barbatul a fost transportat de urgenta la spital intr-o stare critica-


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si