Update 21:30 Conform surselor Kanal D autorul omorului se numește P. Ionuț, are 26 de ani și este din București. Acesta și-a recunoscut fapta și a fost prins pe o stradă din stațiunea Mamaia.

Manuela a fost ucisa cu un sadism extrem, spun anchetatorii, care au numarat pe trupul ei nu mai putin de 9 rani adanci. Cel care a facut macabra descoperire ar fi iubitul fetei, un tanar de 24 de ani.

Le-a spus anchetatorilor ca ii plimba cainele tinerei, iar cand s-a intors de afara, ar fi gasit usa apartamentului deschisa si pe femeie injunghiata, intr-o balta de sange. A chemat salvarea- insa medicii nu au putut sa o salveze cu toate ca au resuscitat-o aproape vreme de 45 de minute.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cristina Seulean, reporter Stirile Kanal D: Potrivit unor surse din ancheta, din casa tinerei lipsesc bani si cheile masinii. Straniu e ca individul nu a plecat cu autoturismul, care a ramas in parcare. Pana la aceasta ora nu se stie cine este criminalul. Cel care a devenit, insa, pincipalul suspect este chiar presupusul iubit.

Citeste si: O femeie a ajuns după gratii după ce și-a rugat soțul să o ajute la curățenie

Tanarul, care lucreaza la o sala de fitness din cartier, a fost audiat in doua randuri de politisti: si aseara, dupa oribila crima, si astazi.

Anchetatorii analizeaza acum si imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona. Ar fi observat un alt tanar din anturajul femeii plecand din bloc si urmeaza sa ii stabileasca identitatea.

Manuela provine dintr-o familie de fermieri instariti de langa Rosiorii de Vede.

A absolvit facultatea de drept si voia sa intre in baroul avocatilor.

Iubitul femeii, suspect de crima, e dintr-o familie saraca, iar vecinii spun ca munceste din greu sa-si intretina si parintii. Nimeni nu il vede capabil sa comita o asemenea grozavie.

Daca a fost sau nu crima pasionala urmeaza sa stabileasca anchetatorii. De la vecini nu au aflat mare lucru pana acum. Toti spun ca tanara era o persoana discreta si ca nu au intrat in vorba cu ea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si