Ashley Wadsworth, o tânără de 19 ani din Canada, a avut parte de un sfârșit îngrozitor. Ea a fost înjunghiată mortal de către partenerul ei, după o ceartă de cuplu. Familia adolescentei este în stare de șoc încă de când s-a aflat vestea cutremurătoare.

Apropiații celor doi au transmis că ei se înțelegeau bine și toată lumea era fericită pentru relația lor. După o ceartă aprinsă, Jack Sepple a avut o astfel de reacție neașteptată.

Citeste si: Alex este în comă de șase luni. Tânărul a fost bătut de 20 de persoane, iar acum familia se roagă pentru o minune

Din primele informații ieșite la iveală, se pare că Ashley a decis să își viziteze iubitul care locuia în Marea Britanie, astfel că a plecat din Canada, pentru a sta cu tânărul de 23 de ani o perioadă mai lungă de timp.

Totul a fost bine între ei. Cu doar câteva zile înainte de a se întoarce la familia ei, lucrurile au degenerat. Ea a trecut prin clipe de groază, iar apoi a fost ucisă cu sânge rece.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Un tânăr a fost împușcat în cap, pe stradă. Agresorul, urmărit de Poliție

„Sunt foarte emoționată, de fiecare dată când închid ochii o văd moartă. De familia ei și de sora ei îmi pare rau. Sora ei are sufletul bucăți. Gândurile mele sunt la familie", a declarat un vecin care o știa pe Ashley.

Cine a descoperit crima

Vecinii lui Jack Sepple au auzit mai multe zile la rând discuții aprinse între cei doi, însă au decis că nu este momentul să se bage în relația lor, considerând că nu este frumos. În momentul în care au observat că totul se intensifică, aceștia au sunat la numărul de urgență.

tânără ucisă de iubit după ceartă

Adolescenta, alături de iubitul său.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mario, copilul omorât de bunică, va fi înmormântat în România: „Familia este în grija noastră”

Când poliția a ajuns la fața locului, Jack stătea pe telefon lângă cadavrul plin de sânge al iubitei lui. Din nefericire, pentru tânăra de 19 ani nu s-a mai putut face nimic, fiind constatat decesul.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Familia fetei a fost cutremurată de vestea primită. Ei nu-și pot reveni din șoc. De asemenea, pe pagina de Facebook a tinerei curg numeroase mesaje dureroase, prin care apropiații își iau rămas bun.

„Probabil unul dintre cele mai rele sentimente este să-ți pierzi cea mai bună prietenă.

E mai mult decât un iubit, un frate sau chiar un părinte. Cel mai bun prieten este cel căruia poți să îi spui totul. E cineva cu care poți să vorbești lucruri pe care poate nu poți să le spui nici părinților. E cineva care nu te va judeca pentru ceea ce spui despre ceea ce te deranjează. E cineva alături de care te simți confortabil. Îmi pare rău că nu am făcut mai mult pentru a te ajuta. Dar Dumnezeu te are în mâinile lui acum, noi te avem în inimile nostre pentru veșnicie", a mărturisit prietena ei cea mai bună, Tianna Kowalchuk.

Citeste si: EXCLUSIV! De se repetă cazurile de sinucidere la Intercontinental! Ce măsuri de siguranță vor fi luate: "E greu să urmărești pe cineva pe holurile mari din Intercontinental"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si