Lipsa de experiență politică și tinerețea au reprezentat un adevărat avantaj la alegerile locale de anul acesta. Mai mulți tineri au reușit să ocupe scaunul de edil în mai multe localități din țara noastră.

La alegerile locale de anul acesta, în anumite localități au reușit să câștige tineri care au „detronat” primari cu multă experiență și cu mai multe mandate în spate.

Citește și: VIDEO Primari cu probleme penale, realeși. Aceștia sunt condamnați sau cercetați pentru proxenetism sau infracțiuni economice

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

andrei obreja, alegeri locale 2024, primar

Tânărul care a reușit să devină primar la 26 de ani 

La vârsta de doar 26 de ani, Andrei Obreja a reușit să obțină 60% din voturile exprimate de locuitorii din comuna Pișchia, județul Timiș. Tânărul a absolvit managementul la Universitatea din Manchester. Chiar și așa, edilul a ales să se întoarcă în țara noastră și să muncească pentru comunitatea de aici.

Tânărul a luat locul fostului edil, care a fost în funcție pentru 20 de ani. Andrei Obreja spune că a reușit să iasă victorios fără să atace alți candidați, mizând doar pe dorința oamenilor de schimbare. 

„Pentru mine nu a fost greu vă spun sincer. Am câştigat aceste alegeri fără să atac nimic, fără să vorbesc despre nimeni altcineva decât despre mine şi sincer mi s-a părut că a venit totul de la sine.

Cred că oamenii şi-au dorit o schimbare”, spune Andrei Obreja, primar ales în Pișchia, notează observatornews.ro.

Citește și: VIDEO Un edil din Gorj, chef cu mici și bere după alegeri. Cine a plătit pentru festinul din curtea primăriei

andrei obreja, alegeri locale 2024, primar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si