Close sidebar
Close sidebar

Tanarul care a deschis focul asupra mai multor oameni a murit! Fiul barbatului ucis de atacator a decedat si el la spital

Tanarul care a impuscat mai multe persoane din Palilula, judetul Dolj, a murit, iar fiul barbatului pe care tanarul l-a ucis a decedat si el la spital. Intre timp, alte doua persoane ranite de acelasi agresor au ajuns in unitatea medicala din Craiova.

,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE 21:30 Primarul comunei doljene Bucovăţ susţine că bărbatul care a ucis două persoane, a rănit alte două şi apoi s-a împuşcat a avut o altercaţie minoră cu cei pe care i-a omorât, iar apoi a ieşit pe stradă şi a tras în oameni. Edilul mai susţine că agresorul locuia la Palilula, iar în casa în stătea cu iubita sa a fost descoperit un atelier pentru confecţionat arme artizanale.

" S-a comportat ca un criminal în serie. A avut o altercaţie minoră cu cei doi bărbaţi pe care i-a omorât şi a ieşit pe drum şi a tras după mai multă lume. Nu prea avea contact cu vecinii şi nici noi nu aveam idee dacă locuia aici sau era doar în vizită. A fost plecat cu concubina sa în Germania, iar acum o lună bunica fetei a venit la Primărie să le facă acte pe casă. Ştim că şi tânăra suferă de depresie.

Din câte am aflat, în subsolul casei s-a descoperit un atelier de făcut arme artizanale. Suntem şocaţi. Bărbatul care a decedat la spital era prietenul meu", a declarat, pentru News.ro, primarul comunei Bucovăţ, Marius Cristian Tuţă.

Potrivit edilului, bărbatul care a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova avea 35 ani, iar în urma sa a rămas orfan un băiat în vârstă de doi ani şi jumătate.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dolj, Amelia Barbu, barbatul care a tras cu un pistol artizanal asupra mai multor persoane din localitatea Palilula a murit, scrie news.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro


La spital a decedat si fiul barbatului ucis de catre agresor.

Intre timp, numarul victimelor a ajuns la patru, alti doi barbati, unul ranit la obraz si celalalt la antebrat, fiind transportati la Spitalul Judetean din Craiova, potrivit unor surse judiciare.



Dosarul in acest caz a fost preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj.

Incidentul a avut loc vineri seara, in localitatea Palilula din judetul Dolj, unde agresorul, un tanar de 28 de ani din Timisoara, a mers in vizita la o tanara, potrivit Ameliei Barbu, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj.

Din primele informatii, tanarul a avut o altercatie cu un vecin de-al fetei, iar la un moment dat a scos un pistol artizanal si a tras asupra barbatului, pe care l-a impuscat mortal. Agresorul l-a impuscat apoi pe fiului victimei, pe care l-a ranit, dupa care a incercat sa se sinucida, potrivit sursei citate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI