Lunetistul care a atentat la viața lui Donald Trump a fost surprins de pe acoperișul de unde a produs tragedia. Thomas Matthew Crooks a fost ucis la scurt timp după ce a deschis focul de armă și a ucis un spectator.

Iată imaginile momentului, care au șocat întreaga lume, potrivit informațiilor transmise de tmz.com.

Momentul în care lunetistul Thomas Matthew Crooks este ucis

Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, este subiectul momentului. Tânărul a fost ucis după ce a deschis focul de armă împotriva lui Donald Trump la mitingul din Butler, Pennsylvania.

Citește și: "Era întins pe jos, avea un glonț în cap". Mărturia unui medic care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat. Ce s-a întâmplat, de fapt, după tentativa de asasinare a lui Donald Trump

Lunetistul a fost surprins de pe acoperișul unei clădiri din fața scenei. Acesta era întis pe burtă, cu părul lung desprins și cu privirea pe vizorul armei. Thomas purta la momentul incidentului o cămașă gri și pantaloni kaki. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

Atacatorul care a încercat să îl ucidă pe Donald Trump

[Sursa foto: tmz.com]

Înainte de a fi ucis de agenți, Thomas a fost observat cum încerca să își identifice ținta pentru a începe atentatul. Când a crezut că a identificat ținta, lunetistul a apăsat pe trăgaci. A tras mai multe focuri de armă cu care a împușcat mortal un spectator și a rănit grav alte persoane.

De asemenea, cu gloanțele trase l-a rănit pe Donald Trump la urechea dreaptă.

Fostul președinte a sângerat abundent, dar, din fericire, este în afara oricărui pericol.

Donald Trump, după atac

[Sursa foto: Profimedia]

La scurt timp după ploaia de gloanțe lansată, Thomas Matthew Crooks a fost ucis.

Citește și: Ce a făcut Donald Trump pe scenă, imediat după ce a fost împușcat! Schimb de replici cu agenții de la Secret Service: Să mergem!/ Lăsați-mă să-i iau!

Citeste si: Emilia Ghinescu, despre viața în casa părintească și greutățile prin care a trecut mama ei. “Nu avea tipul meu de personalitate și poate nici să se descurce așa cum m-a ajutat pe mine Dumnezeu.”- kfetele.ro

Citeste si: Bătaie generală la concertul lui Babasha din Cernavodă! O polițistă a fost rănită și transportată la spital- radioimpuls.ro

Citeste si: Scene halucinante la un concert al manelistului Babasha: O polițistă a fost lovită cu pumnul de un bărbat- antena3.ro

Un martor la tragedia de la miting a declarat că l-a observat pe lunetist. Atât el, cât și alți spectatori au spus autorităților că un om cu o pușcă este pe clădirea alăturată, la câțiva metri de scenă. Potrivit mărturiei acestuia, polițiștii au ignorat spusele spectatorilor, iar câteva momente mai târziu, focurile de armă aveau să curgă.

"L-am văzut pe individ urcându-se pe acoperiş, la aproape 20 de metri de noi. L-am văzut clar cu o puşcă. Le-am arătat polițiștilor. Arătam spre individ cu degetul, iar polițiștii se învârteau de colo-colo, buimaci.

Nu știau ce se întâmplă. În momentul acela mă întrebam de ce Trump încă vorbește și nu a fost scos de pe scenă. Timp de 2..3 minute am arătat spre individ cu degetul: Hei, omule, tipul de pe acoperiș are o pușcă! Agenții Secret Service se uitau la noi, iar în în secundele imediat următoare s-au tras 5 focuri de armă", a spus martorul, potrivit BBC.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si