Conform sursei citate, asupra tânărului au fost găsite mai multe obiecte, printre care cuţit, toporaş, patent, foarfecă şi cuie, dar şi o sticlă cu ţuică. Incidentul a fost anunţat prin 112 de către un cadru didactic al Liceului ''Spiru Haret'' Ploieşti, scrie Agerpres.

''În urma sesizării, subofiţerul din dispeceratul IJJ Prahova, fiind în ascultare, a luat legătură în teren cu patrula aflată în serviciu, care se afla în misiunea de menţinere a ordinii publice în zona colegiului, care la rândul ei fusese sesizată de paznicul şcolii despre faptul că a văzut o persoană ieşind

din curtea şcolii cu un cuţit în mână'', precizează IJJ Prahova.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Patrula de jandarmi l-a prins pe atacator la circa 25-30 de metri de intrarea în liceu.  ''Pe timpul urmăririi, persoana în cauză a lovit cu pumnul parbrizul unui autoturism parcat în zonă. După imobilizare, la controlul corporal şi al bagajelor au fost găsite asupra acestuia următoarele: un cuţit de bucătărie cu lama de 10 cm, un toporaş cu coada metalică, o teslă cu coada metalică, un patent, o foarfecă, un PET de 2 litri tăiat în care se aflau cuie, o sticlă de 0,5 l cu alcool, cu miros specific de ţuică, consumat din el.

Persoana în cauză, cât şi bunurile găsite asupra sa au fost predate organelor de urmărire penală'', mai informează IJJ Prahova.

Profesoara care a fost înjunghiată cu cuţitul în faţa cancelariei preda matematica la liceul respectiv. Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean Ploieşti. Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova, la momentul când a fost transportată la spital avea plagă înjunghiată abdominală şi era stabilă hemodinamic.

Cel care a comis fapta este un fost elev al Liceului ''Spiru Haret'', iar la acest moment poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările incidentului.

sursa foto: Stirile Pro Tv 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si