Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Un tânăr și-a aruncat bunica de la etaj

Un individ acuzat că şi-a aruncat bunica de la etaj se află acum după gratii. În vârstă de 23 de ani, tânărul a fost reţinut de poliţişti și va fi propus pentru arestare preventivă.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie a murit după ce s-a prăbuşit în gol de la etajul unui bloc din sectorul 4 al Capitalei. Nepotul femeii, considerat suspect, a fost reţinut.

O femeie în vârstă de 71 de ani a murit după ce s-a prăbuşit în gol de la etajul unui bloc din sectorul 4 al Capitalei. Nepotul femeii a fost reţinut, fiind suspectat de săvârşirea infracţiunii de omor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”În data de 19.12.2020, în jurul orei 20.30, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o femeie s-a prăbuşit în gol de la etajul superior al unui bloc situat în sectorul 4, fiind constatat decesul. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, fiind demarate cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că femeia în vârstă de 71 de ani a fost victima infracţiunii de omor”, anunţă Poliţia Capitalei.

Citeste si: Accident șocant într-un salon: O femeie a orbit! Cum s-a întâmplat

Tânărul criminal a fost arestat

În acest caz a fost reţinut un tânăr de 23 de ani, nepotul femeii decedate.

Citeste si: VIDEO -Un asistent medical este acuzat de mamele copiilor că le pipăia

Acesta a fost depistat, cu sprijinul Secţiei 7 Poliţie.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI