Tanarul in varsta de 23 de ani este urmarit penal pentru infractiunea de omor. Urmeaza sa se stabileasca daca acesta avea sau nu discernamant in momentul comiterii faptei.

O batrana din Cluj si-a pierdut viata dupa ce ar fi fost aruncata de la etajul 10 al blocului in care locuia.

Femeia era imobilizata in scaun cu rotile si nu a avut nicio sansa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Primul suspect in acest caz este un tanar de 23 de ani, nepotul femeii, care si-ar fi snopit in bataie si bunicul inainte de crima. Barbatul de 80 de ani este in stare grava in spital.

”Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj au retinut ca in data de 16 martie pe str. Mehedinti din Cluj-Napoca suspectul Ionut Andrei H. l-a agresat fizic pe bunic, apoi a aruncat-o pe bunica de la etajul de la etajul 10 al blocului, intervenind decesul acesteia.

S-a dispus inceperea urmaririi penale in rem si efectuarea urmaririi penale pentru infractiunea de omor, faptuitorul, nepotul, devenind suspect. Raportat la faptul ca acesta a fost internat, anterior, in unitati medicale, a fost internat provizoriu la Clinica de Psihiatrie, fiind in curs de avizare procedura pentru efectuarea unei expertize psihiatrice pentru a se constata daca a savarsit sau nu fapta cu discernamant”, a spus purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj, Nicolae Moldovan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si